About Lovphone

56e53bde

Lovphone Pambuka

Founded in 2015, ing LOVPHONE Technology Co., Ltd perusahaan anyar, account LOVPHONE utama ing komputer lan telpon aksesoris lan saiki LOVPHONE nyediakake luwih lan luwih produk kualitas dhuwur lan kurang rega kanggo customer kita. Ing jaman Internet lan kirim e-commerce, LOVPHONE bakal ngluwihi ekosistem kanggo jaringan sosial lan ekonomi masyarakat nalika nambahi nilai panganggo saka produk lan layanan LOVPHONE lan instilling integritas minangka kepinteran inti saindhenging Group. LOVPHONE bakal integritas bisnis lan nyinauni kanggo kabutuhan customer lan customer service.Currently, merek kita kalebu LOVPHONE, LOVKITCHEN, INVONS, A-CLEVER.Each account wis posisi pasar dhewe lan menehi macem-macem produk sing kabutuhan customer. Diwiwiti ing 2017, kita bakal terus kanggo inovasi lan lan nambah prodhuk kanggo menehi kedhaftar paling nggunakake pengalaman.

Lovphone inti Value

Panganggo --- We kudu saya nambah dhéwé lan aja paling kita kanggo nggawe saben pangguna wareg

Product --- produk Good mbutuhake pancet inovasi lan dandan.

Company --- Kejujuran lan Win-Win sing iku kita kudu njejegaké.

Budaya Lovphone

We kudu saya inovasi produk, amarga kita kudu nggawe produk anyar saya kanggo nyukupi kabutuhan kabeh konsumen, iki business.And kita uga kudu nggoleki kanggo produk keunggulan, amarga kita kudu nggawe manawa kabeh pelanggan tansah seneng kanggo tuku produk kita, iki pangarep.


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck