FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Where tuku produk?

Sampeyan bisa tuku produk kita ing Amazon.

1. Pilih prodhuk lan ketik kaca rinci prodhuk sampeyan bakal weruh tombol

2.Select tombol: Tuku ing amazon.com, Tuku ing amazon.ca, Tuku ing amazon.co.uk

3.Click tombol dipilih

4.Banjur sampeyan bakal pindhah menyang kaca amazon prodhuk lan tuku.

Apa sing prices Panjenengan?

We kudu akeh produk lan regane sing beda, sampeyan bisa ndeleng rega ing kaca rinci prodhuk ..

Aja duwe jumlahe minimal order?

Ya, kita perlu kabeh pesenan internasional duwe jumlahe minimal aktif. Yen sampeyan are looking kanggo resell nanging ing jumlah luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa metu situs web kita

Bisa OEM utawa Potongan?

Ya, kita kudu tim ngembangaken kuwat. Produk bisa digawe miturut penjenengan.

Bisa sumber kaca dhokumèntasi cocog?

Ya, kita bisa nyedhiyani dokumentasi paling kalebu Certificates Analysis / kataatan; insurance; Asal, lan dokumen kaca ngendi dibutuhake.

Suwene aku bisa njaluk produk sawise sandi supaya?

Produk kita iki utamané shiped dening FBA, kudu bab 4 days teka ing tangan.

Apa jinis cara pembayaran sampeyan setuju?

Sampeyan bisa tuku prodhuk ing Amazon, lan sampeyan bisa nggunakake Paypal, kaluwihan Card, Kode Discount lan ing.

Apa babar pisan produk?

We babar pisan bahan lan workmanship kita. Kita prasetya iku kanggo kepuasan karo produk kita. Ing babar pisan utawa ora, iku budaya kita perusahaan kanggo alamat lan mutusake masalah kabeh masalah customer kepuasan wong kang

Kowe njamin layang aman saka produk?

Ya, kita tansah nggunakake packaging kaca kualitas dhuwur. Kita uga bisa nggunakake packing resiko kanggo urip barang berbahaya lan divalidasi shippersâ panyimpenan kadhemen kanggo suhu item sensitif. packaging Specialist lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani pangisian daya tambahan.

Carane bab Fees kapal?

Produk kita sing shiped dening FBA, kita bakal metokake ragad.

Arep digarap US?


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Flag