Hydration mlaku Pinggang Pack- (Black-Red)

Short Description:

High quality Sweatproof fabric keep your phone protected in outdoor activities,reflective strap design protect you from unexpected hitting at night Large volume Easy to carry phones,keys and cards With two kettles Convinient to drink water at any time when thirsty in sport Stretchable strap with buckle design No matter fat or thin,suitable for waistline from 13.7 to 56 inches Used never pilling Fade and long-lasting as new on performance


  • Price: $ 7.1
  • Warna: Ireng-Red
  • Detail produk

    Tags Product

    • Kualitas  Sweatproof kain supaya telpon dilindhungi ing kegiyatan, desain tali termenung nglindhungi saka ngengingi dikarepke ing wengi
    • Volume gedhe Gampang kanggo nindakake telpon, tombol lan SIM
    • Kanthi loro kettles Convinient kanggo ngombe banyu ing sembarang wektu nalika ngelak ing olahraga
    • Tali stretchable karo desain gesper Ora ketompo lemak utawa lancip, cocok kanggo waistline saka 13.7 kanggo 56 inci
    • Digunakake tau Pilling Fade lan tahan sakwéné anyar ing kinerja










  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih House

    WhatsApp Online Chat !